ArKAdasLAr BEn Bu qüNLErde HErKEse ÖlüCEm HAKKınI HELAl et DEmeye BAsLAdıM NİE diOm BEnde biLmiYorum... EÄžEr OLURDa ÖLÜrsem HEpiNİz HAKKıNIzı HELAL Edin
ölüyorum!!!!!!!!!
|
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayırdır Uğur, Bir sorun Felan yok demi ... BiLmiYorum ki 2-3 qündür BÖLe YAaa Kİmi GÖrsem BEn ÖLüCem HAkkInı HELal et diOrum İçine sıkıntı girmiştir. İnsan, maruz kaldığı sıkıntılı takdirlere nefsinin isyan etmeyip itaat etmesi için duâ etmeli, hakkında hayırlısını dilemelidir. Peygamberimiz (sav) böyle sıkıntı içinde kalan kimseye duâ tavsiye buyurmuştur. Onu okumalı, Allah'a teslim olmalıyız.
Duâ şöyledir: "Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu." "Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla." Hemen Kötümserlik yapma kardeşim €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ALLAh RAzı OLSUn HASAnım AbiciM Ya WALLA saOL AMa GEnEdE HAKKını HELAl Et SEN dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAh RAzı OLSUn HASAnım AbiciM Ya WALLA saOL AMa GEnEdE HAKKını HELAl Et SEN Abicim, noluyor Şiştt. Kendini Böyle Sıkıntıya Sokma .. Elbet ki bir zaman bizde öleceğiz, ama sakin ol lütfen ... Git elin yüzünü yıka da gel .. İçinde ki sıkıntıdan da kurtul .. Yok öyle ölmek felan Sen bize lazımsın ..
yhaaaaaaaaaaaaaa bn sana hakkımı şimdi bi healal ederim varya uyus uyus konuşma uğur noLur böLe konuşmamanı söLemiştim dimi sana
YA İSTEyerek KOnUsmuYoruM SATEn BEn BunLArı dediğiMi BİLE HAtırlamıYOruM ama Off NE BiliM yaaaaa
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA İSTEyerek KOnUsmuYoruM SATEn BEn BunLArı dediğiMi BİLE HAtırlamıYOruM ama Off NE BiliM yaaaaa bak canımın içi kesin bugün kendini kötü hissediosun ondandır yoksa böle konuşman iiçin başka bi sebep olcana inanmıorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dayı Oluyorum Dayııııı | blue_belial | 7 | 575 |
05-07-2009, Saat: 05:19 PM Son Yorum: xXjelib10Xx |
|
Adminlerin Davranişlarindan Gicik Oluyorum!!!! | aLy™ | 14 | 888 |
08-08-2007, Saat: 07:35 PM Son Yorum: adyge55 |
Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi