:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
duygulum
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne hikmetse uraşlarım olmadığı zamanda sıkılmıorum Big Grin sende napsam die düşünme o zaman sıkılmazsın Big Grin
tavsiyene uymaya çalışıcam Big Grin
Ara
Yenemuko
duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tavsiyene uymaya çalışıcam Big Grin

çalışmakla olmaz bence uy gitsin kaybedecek bişeyin yok demi Big Grin
Ara
duygulum
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalışmakla olmaz bence uy gitsin kaybedecek bişeyin yok demi Big Grin
tamam tamam Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam tamam Big GrinBig GrinBig Grin

bak şimdiden sıkıntılarından kurtuldun Big Grin
Ara
duygulum
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak şimdiden sıkıntılarından kurtuldun Big Grin
Evet içimde bir huzur var bir huzur varki anLatamam yani Big Grin Hiç sıkıLmıyorum(derken bile sıkılıyorumBig Grin)
Ara
Dostcu
valla ben çok iyiyim dün çok berbattım ...bu yüzden yaşadığımız her anın keyfini çıkarmalıyız...halimize şükretmeliyiz yaşıyoruz sağız elimiz ayağımız tutuyor,ne güzel nefes alıyoruz daha ne olsun ki...Allahıma şükürler olsun...
Ara
Yenemuko
duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet içimde bir huzur var bir huzur varki anLatamam yani Big Grin Hiç sıkıLmıyorum(derken bile sıkılıyorumBig Grin)

derken bile sıkılıyorum dersen zaten bu durumdan kurtulman anormal olur Big Grin

Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben çok iyiyim dün çok berbattım ...bu yüzden yaşadığımız her anın keyfini çıkarmalıyız...halimize şükretmeliyiz yaşıyoruz sağız elimiz ayağımız tutuyor,ne güzel nefes alıyoruz daha ne olsun ki...Allahıma şükürler olsun...

bak görde örnek al duygulum nasılda doğru yolu bulmuş arkadaşım Big Grin
Ara
duygulum
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:derken bile sıkılıyorum dersen zaten bu durumdan kurtulman anormal olur Big Grin

bak görde örnek al duygulum nasılda doğru yolu bulmuş arkadaşım Big Grin
tamam tamam anlaıdm olcam sıkılmıyorum Big Grin
Ara
Dostcu
arkadaşlar her şey bizde bitiyor ben bunu anladım ...sıkılmakda sıkılmamakda ...keni kendimizi biz eylendire biliriz...ne yaparak mı yapmaktan en çok keyf aldığımız şeyleri yaparak...
Ara
duygulum
haklsınız aslında SmileSmileSmile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 593 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:58 AM