Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne hikmetse uraşlarım olmadığı zamanda sıkılmıorum sende napsam die düşünme o zaman sıkılmazsıntavsiyene uymaya çalışıcam
Canı Sıkılanlar
|
duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tavsiyene uymaya çalışıcam çalışmakla olmaz bence uy gitsin kaybedecek bişeyin yok demi Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalışmakla olmaz bence uy gitsin kaybedecek bişeyin yok demitamam tamam duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam tamam bak şimdiden sıkıntılarından kurtuldun Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak şimdiden sıkıntılarından kurtuldunEvet içimde bir huzur var bir huzur varki anLatamam yani Hiç sıkıLmıyorum(derken bile sıkılıyorum)
valla ben çok iyiyim dün çok berbattım ...bu yüzden yaşadığımız her anın keyfini çıkarmalıyız...halimize şükretmeliyiz yaşıyoruz sağız elimiz ayağımız tutuyor,ne güzel nefes alıyoruz daha ne olsun ki...Allahıma şükürler olsun...
duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet içimde bir huzur var bir huzur varki anLatamam yani Hiç sıkıLmıyorum(derken bile sıkılıyorum) derken bile sıkılıyorum dersen zaten bu durumdan kurtulman anormal olur Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben çok iyiyim dün çok berbattım ...bu yüzden yaşadığımız her anın keyfini çıkarmalıyız...halimize şükretmeliyiz yaşıyoruz sağız elimiz ayağımız tutuyor,ne güzel nefes alıyoruz daha ne olsun ki...Allahıma şükürler olsun... bak görde örnek al duygulum nasılda doğru yolu bulmuş arkadaşım Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:derken bile sıkılıyorum dersen zaten bu durumdan kurtulman anormal olurtamam tamam anlaıdm olcam sıkılmıyorum
arkadaşlar her şey bizde bitiyor ben bunu anladım ...sıkılmakda sıkılmamakda ...keni kendimizi biz eylendire biliriz...ne yaparak mı yapmaktan en çok keyf aldığımız şeyleri yaparak...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 583 Ziyaretçi