mesela ben şuanda kendime meyveli çay yaptım pc karşısında içiyorum müziğide açtım keyfim yerinde...
Canı Sıkılanlar
|
bende actım müzigi son ses ohh iyki uydum size birazdan komşular gelirse o zaman ayrı bir güzel olur
duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende actım müzigi son ses ohh iyki uydum size birazdan komşular gelirse o zaman ayrı bir güzel olur olsun canım komşuların gelmesi bile kapıya hayatına ayrı bir renk katacaktır ...al sana değişiklik canımcım..irit:irit:miley20: Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun canım komşuların gelmesi bile kapıya hayatına ayrı bir renk katacaktır ...al sana değişiklik canımcım..irit:irit:miley20:ainen ama aksam babamlar eve gelince ayrı bir renk olur :hayir: Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Hala Çok bunalıyorum offff :S valla seni tanımıyom kardeş ama sende en çok nelerden keyf alıyorsan onları yapmaya çalış evde isen kendini dışarıya at ,müzik dinle kitap oku ,kuş sesi bile iyi geliyor insana ...bir şeyler karala şiir gibi resim yapmak gibi nebilim artıok sen nereden keyf alıyorsan...bunlar tavsiyelerim ...irit: duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ainen ama aksam babamlar eve gelince ayrı bir renk olur :hayir: sende haklısınozaman daha az sesde müzik dinle...miley20: Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende haklısınozaman daha az sesde müzik dinle...miley20:forumda bizden baska kimse yokmu:o:
11-05-2008, Saat: 08:18 PM <
Dostcu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla seni tanımıyom kardeş ama sende en çok nelerden keyf alıyorsan onları yapmaya çalış evde isen kendini dışarıya at ,müzik dinle kitap oku ,kuş sesi bile iyi geliyor insana ...bir şeyler karala şiir gibi resim yapmak gibi nebilim artıok sen nereden keyf alıyorsan...bunlar tavsiyelerim ...irit:Sağolasın Tavsiyelerin için Dostcu peki işyerindeysem nasıl kurtulacam ben bu bunalmaktan
11-05-2008, Saat: 08:19 PM <
duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:forumda bizden baska kimse yokmu:o:Ben varım ya yani var gibiyim sanki bende bilmiyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 514 Ziyaretçi