selaammmm noldu kim sıkılıyo bakiim
Canı Sıkılanlar
|
11-05-2008, Saat: 08:22 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selaammmm noldu kim sıkılıyo bakiimA.Selam sılacım Hoşgeldin Ben sıkılmıyorum da bunalıyom derdime bir çare Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:A.Selam sılacım Hoşgeldin selam canım hoşbuldum hımmm ilginç bir vak'a sıkılmıyo bunalıyo peki ben bi düşüniyim bakiim duygulum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Artık sıkkıLan yok evet sıkılan yok bunalan var
11-05-2008, Saat: 08:26 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam canım hoşbuldumEvet ilginç bir Vakayım ben o zaman sen düşün bulunca bir çare haber verirsin canım sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet sıkılan yok bunalan varhehehehe Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet ilginç bir Vakayım ben o zaman sen düşün bulunca bir çare haber verirsin canım hımmm peki bu bunalım şekli nasıl başladı yani çözüm bulmam için sorunun nasıl ortaya çıktığını bilmem lazım
11-05-2008, Saat: 08:31 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aır wick kullanın ferahlayın bunalımdan kurtulunO nedir ki sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımmm peki bu bunalım şekli nasıl başladıHmmm bilmiyorum ki bir anda ortaya çıktı canım Keşke bilsemde yardımcı olabilsem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 473 Ziyaretçi