Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oda kokusu oto kokusu onun gibi bişiler işteBen napam onu bea
Canı Sıkılanlar
|
11-05-2008, Saat: 08:36 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oda kokusu oto kokusu onun gibi bişiler işte bi kere de böle bi konuya karışmasan saçma sapan şaşardım zaten bırak çözüm ortağınız ben burdayım Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O nedir ki hımm bi anda ortaya çıkan bunalım durumu kötü sonuçlar doğurabilir literatüre göre kendini rahatlatıcak ortamlarda bulunman huzur vericek kişilerle konuşman gerkiyo
11-05-2008, Saat: 08:42 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi kere de böle bi konuya karışmasan saçma sapan şaşardım zatenDimi canım ya Hemen karışıyo ya Çözüm ortağım benim sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm bi anda ortaya çıkan bunalım durumu kötü sonuçlar doğurabilir literatüre göre kendini rahatlatıcak ortamlarda bulunman huzur vericek kişilerle konuşman gerkiyoAma öyle bir ortamım yokki Huzur verecek kişiler de şuanda yoklar ne yapıcam yaw nasıl kurtulacam bu bunalımdan ben Başka şeyler bulursan daha iyi olur gibime geliyor Çözüm ortağım Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dimi canım ya Hemen karışıyo ya Çözüm ortağım benim eheheh canım benim hemen başlıyorum diğer çözümlere şimdi sanırım iştesin acil rahatsızlanmuş numarası yapıp izin alıyosun kendini sahile biyere atıyosun temiz hava iyi gelir he bu olmadı o zaman müzik dinliyorum en bunalımsız olanlarından cıstaka pıstaka olanlarından yani o da olmadı en süper fikrim geliyo şimdi ........ en sevdiğin sana iyi gelcek kişiye cepten msj at miley20: daha da fikrim yok şimdilik tabi oldukça beyan etmeye devam ederim
çözüm oırtağına baksen
siz hiç reklam izlemionuz sanırım hani arabada çocuk sinirli kız sinirli birden aır wick oto parfümü kokusu burunlarına geliyor ferahlıorlar ya Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çözüm oırtağına baksen yavrucuuum onlar ürünü satsınlar diye palavra onlar inanma he o zaman her türlü pisliğe çamura gir çık bakalım ariel temizlikcek mi ehehehe :yikildim::yikildim: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yavrucuuum onlar ürünü satsınlar diye palavra onlar inanma tamam annecim inanmam ariel temizlemezse sen temizlermisin anacım Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam annecim inanmam bana ne be ne temizlicem bi güzel döverim niye pislettin üstünü başını diye |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 545 Ziyaretçi