:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yorgun Yürek
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oda kokusu oto kokusu onun gibi bişiler işte Big Grin
Ben napam onu bea Big GrinBig Grin
Ara
sıla
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oda kokusu oto kokusu onun gibi bişiler işte Big Grin

bi kere de böle bi konuya karışmasan saçma sapan şaşardım zaten Big Grin Big Grin

bırak çözüm ortağınız ben burdayım Tongue
Ara
sıla
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O nedir ki Big GrinBig Grin

Hmmm bilmiyorum ki bir anda ortaya çıktı canım Big Grin
Keşke bilsemde yardımcı olabilsem Big GrinBig GrinBig Grin

hımm bi anda ortaya çıkan bunalım durumu kötü sonuçlar doğurabilir literatüre göre kendini rahatlatıcak ortamlarda bulunman huzur vericek kişilerle konuşman gerkiyo Big Grin Big Grin
Ara
Yorgun Yürek
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi kere de böle bi konuya karışmasan saçma sapan şaşardım zaten Big Grin Big Grin

bırak çözüm ortağınız ben burdayım Tongue
Dimi canım ya Hemen karışıyo ya Tongue Big GrinBig Grin Çözüm ortağım benim Big Grin
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm bi anda ortaya çıkan bunalım durumu kötü sonuçlar doğurabilir literatüre göre kendini rahatlatıcak ortamlarda bulunman huzur vericek kişilerle konuşman gerkiyo Big Grin Big Grin
Ama öyle bir ortamım yokki Big Grin
Huzur verecek kişiler de şuanda yoklar ne yapıcam yaw nasıl kurtulacam bu bunalımdan ben Big GrinBig GrinBig Grin
Başka şeyler bulursan daha iyi olur gibime geliyor Çözüm ortağım Big GrinBig Grin
Ara
sıla
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dimi canım ya Hemen karışıyo ya Tongue Big GrinBig Grin Çözüm ortağım benim Big Grin

Ama öyle bir ortamım yokki Big Grin
Huzur verecek kişiler de şuanda yoklar ne yapıcam yaw nasıl kurtulacam bu bunalımdan ben Big GrinBig GrinBig Grin
Başka şeyler bulursan daha iyi olur gibime geliyor Çözüm ortağım Big GrinBig Grin

eheheh canım benim hemen başlıyorum diğer çözümlere Big Grin
şimdi sanırım iştesin acil rahatsızlanmuş numarası yapıp izin alıyosun kendini sahile biyere atıyosun temiz hava iyi gelir Big Grin Big Grin
he bu olmadı o zaman müzik dinliyorum en bunalımsız olanlarından cıstaka pıstaka olanlarından yani Big Grin Big Grin
o da olmadı en süper fikrim geliyo şimdi ........
en sevdiğin sana iyi gelcek kişiye cepten msj at Wink
Confusedmiley20:
daha da fikrim yok şimdilik tabi oldukça beyan etmeye devam ederim Big Grin Big Grin
Ara
Yenemuko
çözüm oırtağına baksen Big Grin

siz hiç reklam izlemionuz sanırım hani arabada çocuk sinirli kız sinirli birden aır wick oto parfümü kokusu burunlarına geliyor ferahlıorlar ya Big Grin
Ara
sıla
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çözüm oırtağına baksen Big Grin

siz hiç reklam izlemionuz sanırım hani arabada çocuk sinirli kız sinirli birden aır wick oto parfümü kokusu burunlarına geliyor ferahlıorlar ya Big Grin

yavrucuuum onlar ürünü satsınlar diye palavra onlar inanma Big Grin Big Grin
he o zaman her türlü pisliğe çamura gir çık bakalım ariel temizlikcek mi ehehehe :yikildim::yikildim:
Ara
Yenemuko
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yavrucuuum onlar ürünü satsınlar diye palavra onlar inanma Big Grin Big Grin
he o zaman her türlü pisliğe çamura gir çık bakalım ariel temizlikcek mi ehehehe :yikildim::yikildim:

tamam annecim inanmam Big Grin

ariel temizlemezse sen temizlermisin anacım Big Grin
Ara
sıla
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam annecim inanmam Big Grin

ariel temizlemezse sen temizlermisin anacım Big Grin

bana ne be ne temizlicem bi güzel döverim niye pislettin üstünü başını diye
Big Grin Big Grin
Ara
Yenemuko
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana ne be ne temizlicem bi güzel döverim niye pislettin üstünü başını diye
Big Grin Big Grin

olsun anacım annenin vurduğu yerde gül biter derler Big Grin Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 568 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:51 AM