Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alla alla tanıyorumda kimbilir kimsin yeni nickle geliorsun ne bileyim kimsin sen madem sen beni tanıon adım ne benim
Şe ayH diLimin ucunda ama Neydi yha Unuttum (Nickini biLiom ama )
Canı Sıkılanlar
|
11-06-2008, Saat: 11:37 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alla alla tanıyorumda kimbilir kimsin yeni nickle geliorsun ne bileyim kimsin sen madem sen beni tanıon adım ne benim Şe ayH diLimin ucunda ama Neydi yha Unuttum (Nickini biLiom ama ) SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şe ayH diLimin ucunda ama Neydi yha Unuttum (Nickini biLiom ama ) bak demekki tanımıon sen sölemeden bende sölemicem adımı işte
11-06-2008, Saat: 11:39 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak demekki tanımıon sen sölemeden bende sölemicem adımı işte asıL beN söLemicam hıh İnadım duttu isteH SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:asıL beN söLemicam hıh İnadım duttu isteH bir kaç isim aklıma gelio ama emin deilim tuuba mı ekinmisin sen yoksa başka birimisin
11-06-2008, Saat: 11:42 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bir kaç isim aklıma gelio ama emin deilim tuuba mı ekinmisin sen yoksa başka birimisin Baska biri deiLim amma SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Baska biri deiLim amma amma hangisisin
11-06-2008, Saat: 11:44 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amma hangisisin söLemicam isteH Resimler&Hayaller' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıla hanım uzun zaman oldu ıyısın ıns saol sen nasılsın uzun zaman oldu evet unutmadan ooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:söLemicam isteH tmm kesin tuubasın sen
11-06-2008, Saat: 11:46 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tmm kesin tuubasın sen söLemicam dedim bi deFa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|