SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yha sıLa ablam o zamanda bayıLır fiLan ayılT tekrar öLdür coooq uzuN is
he bi de şu var silaha alerjisi varmış düşünsene sen ateş ediyosun hapşırıyo çok yaşa diyosun ölmüyo da
Canı Sıkılanlar
|
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yha sıLa ablam o zamanda bayıLır fiLan ayılT tekrar öLdür coooq uzuN is he bi de şu var silaha alerjisi varmış düşünsene sen ateş ediyosun hapşırıyo çok yaşa diyosun ölmüyo da
11-15-2008, Saat: 02:06 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he bi de şu var silaha alerjisi varmış düşünsene sen ateş ediyosun hapşırıyo çok yaşa diyosun ölmüyo da TüfekLe furrum
11-15-2008, Saat: 02:07 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hmm....Tıpkı Seri katiL'Ler Gibi.. Ama Seri katiL'Lerin Gözüne Bakıcan, Adam Biraz merhametLi Çıkar Arkanı Dön der Seri katiLLerin yüs karaLarı onLar
Lahn bi öLdüremedin be Sabah'dan Beri Demediqin Laf kaLmadı öLdüreceksen öLdür Artık
11-15-2008, Saat: 02:12 PM <
Yha bi karar ver seNde öLcen mi öLmicen mi CxCxCx ben qidiOm
Kıyma bana SeninLe Geçireceqim Vakit Daha Çok :yikildim:
11-15-2008, Saat: 02:14 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öLdürürken biLe Insan'a Azab Çektiriyosunuz be ihiihihi yasasıN kötüLüq haDe Pai Pai (: SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yha bi karar ver seNde öLcen mi öLmicen mi CxCxCx ben qidiOm yaw güzelim uğraşma bu ölmekten de vaz geçer |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|