ßana da Yer varmı ßurda :

Canı Sıkılanlar
|
11-21-2008, Saat: 10:42 AM <
ßana da Yer varmı ßurda :
![]()
11-21-2008, Saat: 11:02 AM <
Hayırdır noldu sıla ??
11-21-2008, Saat: 11:03 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oooffffffffffffffffffffffffffffffNe oldu niye ofluyosun canım ![]() Yasaklayacam artık sana oflamayı (:
valla canım ben de bilmiyorum şu içimin sıkıntısı bi geçse artık yaaaa daha da offfflamam inşallah
11-21-2008, Saat: 11:08 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla canım ben de bilmiyorum şu içimin sıkıntısı bi geçse artık yaaaa daha da offfflamam inşallahHmm ama oflayınca da geçmezki içinin sıkıntısı (: o yüzden oflama olur mu ![]() her ofladığında eksi rep vercem sana ![]() ![]() Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hmm ama oflayınca da geçmezki içinin sıkıntısı (: ya geçmiyo zaten de öle içimden geliyo napiim ![]() vaayyyy tehdit he ![]() ![]()
11-21-2008, Saat: 11:11 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya geçmiyo zaten de öle içimden geliyo napiimİçinden de gelmesin ![]() Yok canım ne tehditi ben yaparmıyım hiç öle bişey ![]() ![]() Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İçinden de gelmesin bence de artık gelmesin yaa ![]() yapmazsın di mi canım ![]()
11-21-2008, Saat: 11:25 AM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence de artık gelmesin yaaYok canım benim yapmam ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|