Parçalandım
|
11-21-2008, Saat: 05:19 PM <
bu sevda değil bir büyük azap
bezdim canımdan huzur bana uzak çektim çektim acıları topladım koydum bavuluma bu deli isyankar basımı sana eğdim kul oldum yoluna yangın yerine döner yüreğim bu kadar mı kördü gözlerin gitmek yerine yatsan yanıma bu kadar mı taşla örülü yüreğin
11-22-2008, Saat: 07:16 PM <
Baktıkça Allah'a şükrettiren ve "Hayatımdan hiç çıkmasın" diye dua ettiren gülüşün. Damla damla yağan yağmur, yanımdan hiç ayırmayacağım uğur ...
Gecenin dinginliği, gündüzün hareketi. Renklerin en güzeli, çiçeklerin en tazesi .. Ve bu sevdanın sebebi ... "Gülüşün" Seni anlatan en iyi tarif en nadide şey "Gülüşündür" Tek Gerçeğim ... Hani nerdesin ?? Bunlari diyen sen deilmiydin ?
11-24-2008, Saat: 10:16 PM <
ikimiz de acemi birer aşıktık o zamanlar
sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun bense kendimi usta zannediyordum bu işlerde yağmur gibi akıp giden yıllardan geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana dek ama farkındaydım yinede ne zaman seninle olsam tanıdık bir kus cıvıltısıyla uyanıyordum her sabah şimdi ise kırılgan mektuplar yazıyorum hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden namımın olsun ben sende ülkemi sevdim hüzün dolu yağmurlarla tasan boynu bükük nehirleri ben sende yolları sevdim dallarına hiç bir kusun kopmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla kaplı yolları ikimizde acemi birer asıktık o zamanlar ve çoğu zaman ne yapacağımızı bile bilmeden serseri dolaşırdık sokaklarda!!!...
11-24-2008, Saat: 10:21 PM <
Sen gittin evimin adresi, kapımın zili gitti
Sen gittin sazımın teli, kuşumun dili gitti yangınlar düştü yüreğime /ıssızlaştı şehir sokaklara hüzün yağdı/ gözlerime yağmur üstüme kapandı kapılar, ben kapandım içime günlerce haftalarca ağladım kırık bir ağaç dalında,öksüz bir kuş gibi kaldım Sen gittin hazanlar başladı bahçemde yaprağa duran ağaçlarım gitti umutlarım gitti,baharlarım tutam tutam saçlarım gitti dudağımda şarkılar öksüz kaldı yanağımda damlalar katar katar göçüp gitti kuşlar bir bulut gibi nehirler gibi gözlerimde akıp gitti yaşlar kapandı üstüme kapılar, açılmadı bir daha bir daha güldüğümü gören olmadı zehir-zıkkım oldu yaşamak küstüm bütün dünyaya yaslandığım duvarlarım yıkıldı,güvendiğim dağlarım her gece yıldızlara bakıp bakıp ağlarım Sen gittin Şiirlerim öksüz kaldı kalemlerim, defterlerim ellerim, gözlerim, kirpiklerim yüreğimde kalkıp giden gemilerim dillerim öksüz kaldı dağıldı ne varsa senden yana geride kalan çöl oldu şiiristanım hayalim Sen gittin hayalim insafsız ayaklarına toprak ola yazısı kaldı kalbimin sızısı sen gittin,ben bittim, masal bitti .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi