нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başka canı sıkılan benimmmmmmmmmmm (: of of (:
biz varken canın sıkılıyo demek pehhhh
Canı Sıkılanlar
|
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başka canı sıkılan benimmmmmmmmmmm (: of of (: biz varken canın sıkılıyo demek pehhhh
12-01-2008, Saat: 02:38 PM <
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AramıSa hosqeLdiiiiN Hoşbuldum
12-01-2008, Saat: 02:39 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz varken canın sıkılıyo demek pehhhh sıLa ablam sana qeNe katıLabilirmiyim
12-01-2008, Saat: 02:40 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz varken canın sıkılıyo demek pehhhh Hayır sizinle olmaktan çok mutluyum (: benim derdim başka
12-01-2008, Saat: 02:42 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır sizinle olmaktan çok mutluyum (: derdini söLemeyeN dermaN buLamazmıs
12-01-2008, Saat: 02:43 PM <
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:derdini söLemeyeN dermaN buLamazmısBazen insan cümle bulamıyor açıklamak için o yüzden içime atıyorum boşver canım (: нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazen insan cümle bulamıyor açıklamak için o yüzden içime atıyorum boşver canım (: açıklamaya kelime bulamıyosan içine de atma o zaman boşver
12-01-2008, Saat: 02:47 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bazen insan cümle bulamıyor açıklamak için o yüzden içime atıyorum boşver canım (: kıyamam miley12: SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sıLa ablam sana qeNe katıLabilirmiyim ne demek canm her zaman katılabilirsin sormana gerek yok
12-01-2008, Saat: 02:48 PM <
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıyamam miley12: (: (: sağol canım benim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|