ben katil deildim ki hem korkarım ben :--/:'(
Canı Sıkılanlar
|
12-06-2008, Saat: 01:38 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her$ey Tamam'da neyLe öLdüreceginize Karar verdiniz mi ÇuvaLa koyup eN yakıN denise atCas Uyar mı ?
12-06-2008, Saat: 01:39 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben katil deildim ki hem korkarım ben :--/:'( ayH sende ne korKak cıkdın Yha beN seni böLe mi yetistirdim _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben katil deildim ki hem korkarım ben :--/:'(katiL'e baaaak askldjasklj :yikildim: SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇuvaLa koyup eN yakıN denise atCas Uyar mı ?ip'Le AssanIz beLki Vicdan'a geLirde öLdürmezsiniz _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi ömür boyu hapishanede farelerle yaşıcaz ay iğrençTamam Seni'de öLdürsün O zmN Hem 'Seri katiL' oLur Beraber ya$arız Gidecegimiz yeRde:yikildim:
12-06-2008, Saat: 01:42 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi ömür boyu hapishanede farelerle yaşıcaz ay iğrenç KaçarıS
12-06-2008, Saat: 01:42 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ip'Le AssanIz beLki Vicdan'a geLirde öLdürmezsiniz VicdaN ? O da ne
12-06-2008, Saat: 01:43 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam Seni'de öLdürsün O zmN Hem 'Seri katiL' oLur Beraber ya$arız Gidecegimiz yeRde:yikildim: :yikildim: . |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 444 Ziyaretçi