son resim maniaq we gözlük yüzünü daha olgun gösterio
Yéni Résimlér:D
|
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ouy benum cicikoma...cop dadlu cıkmısın))) TéŞÃ©kküRLéR Canım ßénimm mucx..! Alıntı:Patikli_Penguenallah sahibine bagışlasn tŞÃ©kküR edéRim Alıntı:(''MELTEMİM'')cok guzelsın masallah asb Çoqqqqqqqqq TÃ©ŞŞÃ©KüüR édéRim .. Alıntı:karızmatrıx_cocuxguselsin sende bana var nolar.. KısMéTLim waR .. ! oLmaz XD Alıntı:вöğüятℓєηℓι_вєвqvayy süpersin genelde gözlüğü sevmem ama seninkiler süper arasıra banada ver wéRiRim ayıp éTT,n $éndén önéMLimi TéŞÃ©KKüR éDéRim ayréTTéN o Sizin qüzéLLiqiniz..! Alıntı:rocker_nergizSende rocksı tipi varmış biraz sanki:S rokcıda neyin nesiyse (rocker) o Bunuda öğrenmiş OLdun hanımefendi ßirdahaki yorumlarını daha dikkatLi olursan menun OLurum.... çoLuk çoçuk doLmuş burası birde kartaL bana geL geriye buraya dıyorsun bunLarLa uğraşmayamı geLicem Sayın morcivet creature size sesLeniyorum üyeLeriniz toparLayın derim kırıcı OLuyorLar yaLnız paRdon aMa KaçRdıqım ßişÃ©Y mi waR ßén rockçıyım wéLan Da déMDim KimSéyi kıRıcak ßişÃ©YDé DéméDim HéMDé Néyi öqRénmişimm:S Kırıcı oLuyoRLaR dioRsn aMa FARkınDaySan $én kıRıoRsun :S
son resim maniaq we gözlük yüzünü daha olgun gösterio
TéŞÃ©KKüR éDéRim
yorum yapmamışım hayret
neyse şimdi yapim bari hepsi cok güzel ama son fotoğrafn dehşet allah sevdiklerine bağışlasın canım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
KüÇÇüKLüK RéSiMLéRiM | >>€C€<< | 20 | 2,665 |
07-06-2011, Saat: 07:28 PM Son Yorum: MaNeSiA |
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi