Evet Arkadaşlar Eminim Herkezin Bi Sebebi Vardır Bu Guzel Forum'a Katılmasının Anket Yapcaktım VAzgeçtim Daha dogrusu Beceremedim Herkez Nie duygusuz.com u TErci Ettini YazarSa Sevinirim heh bunu sormamdaki Amac Merak
Neden Duygusuz.com ?
|
Anladım Kimse Bilmiyor Nie Forumda Oldugunu BEnimkisi Can sıkıntısı
bnmkisi dostluk , arkadaşlık ve güncel haberlerin olması bilmediğim daha önce duymadığım konuları burada okuorum.. ßenimkisi can sıkıntıdan daha çok bilqilenmektir yani vaktim qeçsin die bu forumda deilim bildiğim konuları arkadaşlarıma aktarmak ve bilmediğim konularıda forumdan öğrenmek anladınmı cicim
Hımm Anladım Cok Gusel Bi Cvp Dı Bu benim ilk forum um pek sevmem boyle şeyleri arkadaşım tavsiye etti bende dün üye oldum baktım şimdilik vakit geçiriyorum belki zamanla fikrim degişir senin gibi düşünürüm yada bidaha girmem bilmiyorum kısaca
GhosT_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hımm Anladım Cok Gusel Bi Cvp Dı Bu benim ilk forum um pek sevmem boyle şeyleri arkadaşım tavsiye etti bende dün üye oldum baktım şimdilik vakit geçiriyorum belki zamanla fikrim degişir senin gibi düşünürüm yada bidaha girmem bilmiyorum kısaca miley17: miley17: miley17: miley17:
12-08-2008, Saat: 01:27 AM <
bence olmaz yada açıklayamazsın...
kolay bişey değildir... bu kadar çok çeşidin harmanlanmış olması ve... her türlü ruh haline hitap edebilmesi kolay değildir... bu durumun da açıklanıp bir sebep olarak kişileri önüne sunulması çok güçtür... asi_ve_mai Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence olmaz yada açıklayamazsın... offf be ne edebiyat yaptın öle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kalmak ?c?n sebep yoksa. G?tmek ?c?n neden coktur... | blue_belial | 1 | 445 |
04-07-2022, Saat: 02:57 AM Son Yorum: wildfang |
|
Duygusuz Bebekleri (: | MeLeksi | 17 | 2,155 |
03-05-2011, Saat: 08:15 PM Son Yorum: Hasretiim |
|
Duygusuz'un Çıtırları (: | MeLeksi | 15 | 1,776 |
02-23-2011, Saat: 02:26 AM Son Yorum: MeLeksi |