My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten Sen Bana, Ne zaman Inandın kiii Pis $antajcıııüüf git yaa
sana laf yetiştircek gücte değilim bugün affola
midem hiç iyi değil 2günde içi dışına çıktı
Canı Sıkılanlar
|
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten Sen Bana, Ne zaman Inandın kiii Pis $antajcıııüüf git yaa sana laf yetiştircek gücte değilim bugün affola midem hiç iyi değil 2günde içi dışına çıktı SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bağlantım kopuO beNim yhaKim Seni Rahatsız eden O Densiz :yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:üüf git yaaYuzsuz'um ki Been Sen Git desen'de Gitmem cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benİmde Kopuyo OlsunO zmN Ikinizi bana bagLayacak bir Bagıntı buLmam Lazım My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O zmN Ikinizi bana bagLayacak bir Bagıntı buLmam Lazımsen ne kadar KomiksiN öle My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yuzsuz'um ki Been Sen Git desen'de Gitmemordaki git ya git demek olandan değil lafın gelişi _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ordaki git ya git demek olandan değil$imdi Seni Görünce akLım yeRinden Gitti Dicem ya-La-N Diceksin cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen ne kadar KomiksiN ölebagLanmak Deyince akLıma, Ana Haber büLtenLeri ba$Ladı mı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|