SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1. si ak deiL akkaşıq 2. si de öLeyim ebeT hııhh !öLdürmek Isterken, öyLe degiLdi ama:yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
12-13-2008, Saat: 12:25 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne Yani benim $imdi seri katiL'im y0k mu ¿ :?? ayneN öLe SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayneN öLeGazete'ye iLân vericém, '' KatiL Aranıyor.. ''
12-13-2008, Saat: 12:31 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gazete'ye iLân vericém, Ölüme davetiye cıkarıoN yane SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ölüme davetiye cıkarıoN yaneYok Davet'iye Seçmeye çaLı$ıyorum daha, Uygun bir Davet'iye Seçersem bekLerim Cenaze'me + Indirim'de Yapan y0k ki hani :yikildim: + Bu Devir'de böyLe davetiyeLi Cenaze'Lerde kaLmadı :yikildim:
12-13-2008, Saat: 01:03 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok Davet'iye Seçmeye çaLı$ıyorum daha, Gelirim taBe SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gelirim taBeiLgi'den doLâyı Tsk Ederim :yikildim:
12-13-2008, Saat: 01:14 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iLgi'den doLâyı Tsk Ederim :yikildim: ne demeq öLe bi qünde SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demeq öLe bi qündeherhaLde Yanii..Acınız büyük oLucak :}} |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 470 Ziyaretçi