cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pis yalancııı xD:xCanLı b0mba'm Senin Üzerinde ki bombaLar,
90 - 60 - 90'a Uyuyor mu
Canı Sıkılanlar
|
cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pis yalancııı xD:xCanLı b0mba'm Senin Üzerinde ki bombaLar, 90 - 60 - 90'a Uyuyor mu Alıntı:a$k mı¿ Yenecek bi$ey mi dedigin ßndé acıyom $ana aYnı séLéna qißi oLmuşş yazık Çakma séLéna naßéR :yikildim: My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten Sen Ne zaman, kabuL ettin ki anca Laf yaparsın.sen dünden meraklıymışsın cenenin düşmesine biz bişey yapmadık valla laflarm ağırmı geldi kalbinimi kırdım afedersin oooo .. :kop: My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:CanLı b0mba'm Senin Üzerinde ki bombaLar,bomba meseLelerNe bakmıyorum artıK xD Alıntı:bomba meseLelerNe bakmıyorum artıK xD öLé déRsinn ama ßomßa haßéR qéLincé ßomßayLa ucaRsın _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen dünden meraklıymışsın cenenin düşmesineGerçekLeri Yüzüme Vurdun sabah Zaten kaLbimi Kırdın s0nra, Çenesi dü$ük ettin beni Içime Oturunca oh ne âLâ, bi$eyi kabuLLenme ondan Sonra da gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayy iLkcan KaßasakLın La hasan ın Napiyo :yikildim: Ohhooo son verdi onlara xD |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|