My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Koruyucu meLek mi Bende meLek birine Çok Benziy0rum Yha
olmaz diyorum zaten doqru okuYunuz :x
Canı Sıkılanlar
|
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Koruyucu meLek mi Bende meLek birine Çok Benziy0rum Yha olmaz diyorum zaten doqru okuYunuz :x
hade MesuT ßak vaLLA Kasınma ßu kadınLarın aRasın Da ßéndé qidiom koruyucu MéLéqindé Yok
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani mesutun bu günlere gelmesinin de tek sebebi benim$ımardı yinee :yikildim: Sende O Laf'ı dememi bekLiyomu$sunda haberim y0kmu$ cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz diyorum zaten doqru okuYunuz :xSeni Görüp'te, Düzgün okumak Mumkun mu
ben alışkınım bana muhtac insanları cevremde görmeye :tolga:
yani o yüzden bu tip konusmalar benim için cok sıradan :tolga: :kop::kop: gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hade MesuT ßak vaLLA Kasınma ßu kadınLarın aRasın Da ßéndé qidiom koruyucu MéLéqindé YokSen Beni'm Koruyucu meLegim oLdun Bir tek Kanat'Ların y0k _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben alışkınım bana muhtac insanları cevremde görmeye :tolga:'Sıradan'Im ama, En Ön Sıra'dan. ' Alıntı:Sen Beni'm Koruyucu meLegim oLdun oda oLurda ß Taßi 2,seviye oLasilirsém |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|