cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlkCaaan özledİİni duydum geldim bak xDSadece iLkcân özLese :yikildim:
Been:??
Canı Sıkılanlar
|
cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlkCaaan özledİİni duydum geldim bak xDSadece iLkcân özLese :yikildim: Been:?? My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yürüyorken, ko$mak daha guzéL oLur Yhakoşarken bana mı sordun cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İlkCaaan özledİİni duydum geldim bak xDnası duydun ? içimin sesi okadar yüksek mi ki _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:koşarken bana mı sordunInsan Biraz YardIm Sever oLur Yha dü$eeniiin dosduuuu oLmaaaaaz, Bunu böyLece biLdim! My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sadece iLkcân özLese :yikildim: bilmem xD . _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nası duydun ? evet sAhip Cık kendine x) cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmem xD .O Gerçi Avaz Avaz Bagırmı$dır Tabii ki de Duyacaksın My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O Gerçi Avaz Avaz Bagırmı$dır Tabii ki de Duyacaksın seni tutanmı var xD My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Insan Biraz YardIm Sever oLur YhaGözler ayrı düşeni dudaklar cümleden düşürdüler düşenin dostu olmadı hiç... miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|