_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ukala lafından nefret ederim derhal geri al :kizgin:Tamam aLdım zatéN. sagLıgım Açısından:yikildim:
Canı Sıkılanlar
|
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Her zaman Ezin bakaLım beni Seviye'siz'im diyeseviyeden bahseden kimkie xD My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam aLdım zatéN. sagLıgım Açısından:yikildim:aferin iyi tanıyosun beni tebrk ederm ℓανιηуα Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Noluyorrr burda xDoo kimleri görüyorum mesut bak kim gelmiş
12-14-2008, Saat: 08:17 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo kimleri görüyorum Beni görüyosun canım Naber xD cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seviyeden bahseden kimkie xDYüzüme vur vur Sonra'da öyLe de :yikildim: My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüzüme vur vur Sonra'da öyLe de :yikildim:ben kimseyi ezmem Hepimiz kardeşiz :kop: ℓανιηуα Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beni görüyosun canımiyi sen cilghin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kimseyi ezmem Hepimiz kardeşiz :kop:Ne Karde$'iz ama salkdjasdlkj:yikildim:
12-14-2008, Saat: 08:25 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi sen Biraz sinirli gibiyim birisine.. Ama iyim sonuçta Nerde oturuyodun sen xD |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 66 Ziyaretçi