hıı nerde oynadın
eminim öyledir
eminim öyledir
Canı Sıkılanlar
|
Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman aman ne güzel isim oöyledir güzeldir benim ismim benden güzel olmasın miley16: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıı nerde oynadın aşk-ı memnu dizisinde oynadım valla _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öyledir güzeldir benim ismim benden güzel olmasın miley16: allah sahibine bağışlasında bu kadar ukalalık nie Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşk-ı memnu dizisinde oynadımorayı anladık ne olarak yoldan gecen bi insanı mı yoksa alısverişe falan cıktıklarnda mağazada görevli kişiyi falanmı :yikildim: Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah sahibine bağışlasındaukalalık demielim lütfen kibar olunuz sadece espiri ben cok cirkinimdir normalde mesut bilir dimi mesut ? _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:orayı anladık yok canım ben öle küçük rollerde oynamam basın mensubu idim :yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ukalalık demielim lütfen kibar olunuz bende espiri yaptım güzel olduğu kadar küstahmışsında mesuta gereng yok bendede göz var nizam var Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canım ben öle küçük rollerde oynamamhmm keske haber verseydin de izlerken dikkat etseydik millete hava atardım miley16: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|