Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende espiri yaptım güzel olduğu kadar küstahmışsındasizde acık sözlü olduğunuz kadar patavatsızsınız :yikildim:
mesuta gereng yok bendede göz var nizam var
Canı Sıkılanlar
|
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben'im biLdigim bi$ey yok ki ,o sizi aramızda görmek ne büyük bir seref miley17: ne kadar cirkin olduğumu acıkla beyefendiye _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o sizi aramızda görmek ne büyük bir seref miley17:eLâLemin ÇirkinLiginden Kim'ene ?(!) _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm aman yine at havanı nede olsa selçuk abi ve kıvançcığım var :yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizde acık sözlü olduğunuz kadar patavatsızsınız :yikildim: bunu sizin çirkefliğinize borçluyum :yikildim: Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aman yine at havanıkıvanc cok tatlı ya msn adresini isteyebilirsin benim için bidaha görrsen My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eLâLemin ÇirkinLiginden Kim'ene ?(!) miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: miley20: Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu sizin çirkefliğinize borçluyum :yikildim:teşekkür ederim miley16: mesuta benzemeye basladın o da bana cadı diyo hep :yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıvanc cok tatlı ya mns kullanmıyo biz face den görüşüyoruz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 223 Ziyaretçi