Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mns kullanmıyo biz face den görüşüyoruzcakmadır ozaman
kendi adıyla mı
bende eklemek istiorum miley16:
Canı Sıkılanlar
|
Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mns kullanmıyo biz face den görüşüyoruzcakmadır ozaman kendi adıyla mı bende eklemek istiorum miley16: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:teşekkür ederim miley16: sana benim cadı demem için ileri derecede miyop olmam lazım her halde bak iltifatıda aldın he iyisin hade hade hade _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cakmadır ozaman ya adamımı taıyorum çakma değil ilk önce beni eklemen lazım ama Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana benim cadı demem için ileri derecede miyop olmam lazım her haldeallah razı olsun be :boo sende iltifat etmesen napardım ben :yikildim: _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birlik olup ezin bakalım beni ezin :pisik: ezme yok ezme yok biz ezici deeiliz seviciyiz Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya adamımı taıyorum çakma değilyoo ne münasebet direkt onuda eklerim tam adını ver kendi adıylamı değişikmi _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah razı olsun be :boo önemli deel güzel kız Icooker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ezme yok ezme yok biz ezici deeiliz seviciyizcok ılımlı gördüm seni benmle bas edemiceğini anladın sanrm ayrıca bu kadar büyük yazmana gerek yok allaha sükür daha gözlerim görüo _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoo ne münasebet vermem tam adını bana kızar sen beni ekle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|