hep beraber idare edelim yorgun teyzom
Canı Sıkılanlar
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yoruldum.... dünyayı kurtaracaksın kolaymı beyzarda.38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm okuldaym şimdi napıosnz işteyiz çalşıyoruz sen ne yapıyorsun
12-22-2008, Saat: 02:11 PM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dünyayı kurtaracaksın kolaymıevet kolay değil tabi Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet kolay değil tabi Çok çalışan sensin zorluklarıda olacaktır mutlaka
12-22-2008, Saat: 02:15 PM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok çalışan sensin zorluklarıda olacaktır mutlakaElbet ki zorlukları olacak zorluk çekmeden bir yerlere varılmazki cici Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elbet ki zorlukları olacak zorluk çekmeden bir yerlere varılmazki cici Haklısın bak bana hiç koşturuyormuyum canım sıkılıyor boş zamanım okadar çok ki yine iş çıktı
12-22-2008, Saat: 02:20 PM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haklısın bak bana hiç koşturuyormuyum canım sıkılıyor boş zamanım okadar çok ki yine iş çıktıHea sen hiç koştururmusun daha bugün biraz rahatsın demeye kalmadı yine gitmişin
12-22-2008, Saat: 02:41 PM <
duyqushh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek istion sennnne ne demek sen ne anladın ki.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 151 Ziyaretçi