Böylesine yalan konulara yorum yazmayin bence valla degmez ..
€y sevgili ..
|
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Böylesine yalan konulara yorum yazmayin bence valla degmez .. vevevevveeve :yikildim: (aşkım hatırladın mı ? miley17
12-23-2008, Saat: 12:18 PM <
Sen durr ben sana herseyi iyice bi güzel hatirlatma yapicam Askim hiç merak etme .. [vevevev:yikildim:] mış .. Yazdim askim yazdim.
ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen durr ben sana herseyi iyice bi güzel hatirlatma yapicam Askim hiç merak etme .. [vevevev:yikildim:] mış .. Yazdim askim yazdim. Yaz anasını satiim :yikildim: Mucuk miley17:
12-25-2008, Saat: 02:54 PM <
''Yaz anasını satiim'' :hayir::hayir:
Bu nasil bir konusma tarzidir birtanem böö hiç yakismadi sana miley17: ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:''Yaz anasını satiim'' :hayir::hayir: Seviyorummmmmmmmmmmm seni Aşşşkkkıııımmmm :$
12-26-2008, Saat: 03:53 PM <
Bende aşşşkkkıııımmmm bende :$
Dayanamiyorum da artik ) : Hasretini cekmek zor dayanabildigim kadar dayanicam ama baktim ki olmadi [kosucam] gelicem yanina miley17: ѕαкℓıмѕıη Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bende aşşşkkkıııımmmm bende :$ Hemen gel aşkım koş koş atıl boynuma hasretin çok kötü, seni çok seviyorum ..
01-04-2009, Saat: 03:18 PM <
'hemen koş aşkım' .. Baska dedigin bisey yok.. bir kerede Sen koşsan olmaz mi ? .
Koşsamda yetisemiyorum artik sana ..Hadi sevgili[m] şimdi de sen 'Koş bana hadi :$ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sevgili Rtük | YasSmin | 11 | 1,762 |
04-19-2011, Saat: 04:31 PM Son Yorum: sun fairy |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi