Ya bir çok kız arkadaşlarımızın daha doğrusu çoğu Muhasebe neden bu meslek çokmu cazip bir meslek söylermisin Şeker
Canı Sıkılanlar
|
12-26-2008, Saat: 10:37 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bir çok kız arkadaşlarımızın daha doğrusu çoğu Muhasebe neden bu meslek çokmu cazip bir meslek söylermisin Şeker Yhoq yha simdiki akLım oLsa baska bir mesLek secerdim
ooo demek mecburiyetten yapıyorsun desene sende benim gibi
Aama ne yapacaksın işte hayat şartları.
12-26-2008, Saat: 10:43 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo demek mecburiyetten yapıyorsun desene sende benim gibi seN ne işle mesgulsün
12-26-2008, Saat: 10:50 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Kamuda çalışıyorum wuuuuwwwwwwwwwww Müdür oLmussun daha ne isdiOn
sorumluluk çok ama işim hep parayla olunca sorumluluğuda o kadar ağır.
12-26-2008, Saat: 10:58 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sorumluluk çok ama işim hep parayla olunca sorumluluğuda o kadar ağır. Paraylan oynuon isteH
heee parayla oynuyorumda sen muhasebecisin bilirsin yanlışlıkla bir hata yapsan 1 milyonla 50-100 milyarın aynı olduğunuda bilirsin dimi. benim olmayan parayı napim ben yaaa birde hesabını veriyorsun
12-26-2008, Saat: 11:46 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heee parayla oynuyorumda sen muhasebecisin bilirsin yanlışlıkla bir hata yapsan 1 milyonla 50-100 milyarın aynı olduğunuda bilirsin dimi. benim olmayan parayı napim ben yaaa birde hesabını veriyorsun ihihihiihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 264 Ziyaretçi