Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Foruma geldiğimden beri seni hep burda görüyorum bende bir girdim bir daha çıkamıyorum.
Buradaki arkadaşların hepsi çok sıcak seviyeli ve yürekleri sevgiyle dolu.
bende kaldım burda
Saol Abcm Sende Ölesn
![Smile Smile](https://duygusuz.com/images/smilies/smile.png)
Canı Sıkılanlar
|
12-27-2008, Saat: 07:05 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Foruma geldiğimden beri seni hep burda görüyorum bende bir girdim bir daha çıkamıyorum. Saol Abcm Sende Ölesn ![]() _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende nick olarak seni biliyorum ama tanısmamıstık (: Haklısın Yazılarımı beğendiğin için teşekkür ederim çoğunu kendim yazarım ben. evet tanışmamıştık ama şimdi tanıştık işte ![]() beyzarda.38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saol Abcm Sende Ölesn Teşekkür ederimmm senin kalbin yüreğin güzel herşeyden önce. Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haklısınbirsey değil gercekler ![]() _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birsey değil gercekler Çok teşekkür ederim İlkcan Senin kalbin Yüreğin güzel olan Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok teşekkür ederim İlkcan Senin kalbin Yüreğin güzel olanorası öyle tabi ![]()
12-27-2008, Saat: 07:12 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederimmm senin kalbin yüreğin güzel herşeyden önce. ÇoK Saol... ![]() Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo bi de mesut olsa sen gör paso sacmalıyoz kaynarsın okurken :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|