Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Foruma geldiğimden beri seni hep burda görüyorum bende bir girdim bir daha çıkamıyorum.
Buradaki arkadaşların hepsi çok sıcak seviyeli ve yürekleri sevgiyle dolu.
bende kaldım burda
Saol Abcm Sende Ölesn
Canı Sıkılanlar
|
12-27-2008, Saat: 07:05 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Foruma geldiğimden beri seni hep burda görüyorum bende bir girdim bir daha çıkamıyorum. Saol Abcm Sende Ölesn _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende nick olarak seni biliyorum ama tanısmamıstık (: Haklısın Yazılarımı beğendiğin için teşekkür ederim çoğunu kendim yazarım ben. evet tanışmamıştık ama şimdi tanıştık işte beyzarda.38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saol Abcm Sende Ölesn Teşekkür ederimmm senin kalbin yüreğin güzel herşeyden önce. Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haklısınbirsey değil gercekler _AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birsey değil gercekler Çok teşekkür ederim İlkcan Senin kalbin Yüreğin güzel olan Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok teşekkür ederim İlkcan Senin kalbin Yüreğin güzel olanorası öyle tabi miley16: :yikildim:
12-27-2008, Saat: 07:12 PM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkür ederimmm senin kalbin yüreğin güzel herşeyden önce. ÇoK Saol... Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı: harikasınız ya sizinle sohbet çok güzeloo bi de mesut olsa sen gör paso sacmalıyoz kaynarsın okurken :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|