Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyi anlamadın iyiylik dedin bende ii dedim daha okulu bitirmediğin belli canım
Ne demeq isdiOn sen banaaa !
Canı Sıkılanlar
|
12-30-2008, Saat: 11:36 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neyi anlamadın iyiylik dedin bende ii dedim daha okulu bitirmediğin belli canım Ne demeq isdiOn sen banaaa ! SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne demeq isdiOn sen banaaa !yaniiiiiii lep demeden leplebiyi anlıyamıyorsun daha çok okuman lazım çokkkkkk şekerrrrr
12-30-2008, Saat: 12:09 PM <
eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SheKer|BisHe´isimli üyeden Alıntı hehe ben ilk okulu 9 senede ortaokulu 5 senede Liseyi 4 senede Ünüversiteyi 6 senede bitirdim be tahsil deyilde ne bu be anlıyom tabesen yinede çıldırma ama şaşen çırldirmanı istemem dakha çok gençsin be şeker
12-30-2008, Saat: 12:26 PM <
ayy cok komiksin seni tahsiL eden o hocanınn ben ben qencim sen yaşLımısın ? eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:komikmiyim ben bilmiyordum hocama laf yok onların sayesin ben bu tahsili yaptım tabiki ben yaşlıyım ne sandın
12-30-2008, Saat: 12:38 PM <
hocaların aralarında demişlerdirki biz okula gelidk bu cocuk hala burda yaf emekLiye ayrılıos bu qene burda bari bisden sonra qelen hocalara yazık olmasın biz senelerdir aynı yüzü aynı beyini qörmekten bıktık geL bis bunu tahsiL edelim yoksa bunun tahsiL olacaqı faLan yok demişlerdr...yani qüwenme ben kendim tahsiL oldum die hocalArına yat kalkta dua eddd pis moruqD:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|