:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Aşksı@z
eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig GrinBig GrinD: hayy masalahh yaff daha benLemi yaşıcann yaa Big GrinBig Grindedem bile 73de mefta oldu sen haLa yasıon bide utanmadan forumLara takılıon pehhhBig GrinBig Grinbuarada dedeciqiimm yaş kaç?

Big GrinBig Grin dedene iyi bakamamışsınız demek genç yaşta dedeniz vefat etmiş.Big Grin ben napim dedenize bakmadıysanız canım.Big Grin senle yaşamayı düşünürüm tabe neden olmasınBig GrinBig Grinforumlara takılıyom hızlı yaşa sözü var ya onun için gençlere takılıyorum genç kalıyorumBig GrinBig Grin yoksa senin gibi genç bir kızla nasıl lak lak yapacaktım benBig Grin
Ara
eaqle qirl
senede hakLısın hayatım nese ben işe qeç kaLcam birsdaha senLe lak lak edersemm hoş sohbetin için tesekkür ederim kendine iyi bakman dilegiyle gerci bu yaşa kadar bakmıssın ama nese Big GrinöpüLdün hoççakaL
Ara
Aşksı@z
eaqle qirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senede hakLısın hayatım nese ben işe qeç kaLcam birsdaha senLe lak lak edersemm hoş sohbetin için tesekkür ederim kendine iyi bakman dilegiyle gerci bu yaşa kadar bakmıssın ama nese Big GrinöpüLdün hoççakaL
Big Grin teşekkür mederim sağol sana kolay gelsin
Ara
beyzarda.38
sLmmm nbr....
Ara
Aşksı@z
selam gececi varmıBig Grin
Ara
Yorgun Yürek
A.selam Faruk hayırdır ne işin var gece gece burada Big GrinBig Grin
Ara
_AL0n3_
iyi aksamlar .. Smile
Ara
Yorgun Yürek
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi aksamlar .. Smile
İyi Akşamlar hoşgeldin İlkcan nasılsın Smile
Ara
_AL0n3_
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi Akşamlar hoşgeldin İlkcan nasılsın Smile
iyim tesekkürler sen nasılsın :$
Ara
Yorgun Yürek
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyim tesekkürler sen nasılsın :$
Sağolasın canım bende iyiyim Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 325 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 03:58 PM