Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sağolasın canım bende iyiyimsevindim
bende cıkıcaktım foruma bi bakim dedim
yarın aksam yeni yıl lalalalaa
Canı Sıkılanlar
|
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sağolasın canım bende iyiyimsevindim bende cıkıcaktım foruma bi bakim dedim yarın aksam yeni yıl lalalalaa
12-30-2008, Saat: 11:27 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevindimİyi yapmışın canım ayy evet yarın yeni bir yıla gireceğiz gerçi çalışmak olmasa daha güzel olur diye düşünüyorum Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi yapmışın canımbencede okulda olmasın enazından 3ay iş günü 9 ay tatil olsun bende persembe tatil diye seviniyorum zaten yeni yıl geldi diye değilmiley16:
12-30-2008, Saat: 11:35 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede okulda olmasınDemi ya ne iyi olurdu valla canım bende senin gibi perşembe günü tatil olacak diye seviyorum yoksa bişi yapacağımdan değil Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demi ya ne iyi olurdu valla canımaynen valla neyse canım artık cıkayım ben yoksa sabahları uyku krizi yasanıyo simdiden yeni yılın kutlu olsun inş. 2009 herkese saglık,mutluluk,basarı vb.. en iyi seylerin hepsini getirir görüsmek üzere kendine iyi bak :$
12-30-2008, Saat: 11:50 PM <
_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aynen vallatamam canım Allaha emanetsin aynı dilekler senin içinde olur inşaAllah Seneye görüşürüz artık Sende kendine çok iyi bak Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:A.selam Faruk hayırdır ne işin var gece gece burada Sorma saat 112 oldu ben dairede çalışıyorum yarın görüşürüz iyi geceler. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|