:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne rüyasıBig Grin gelmek istemeyenler adlarını yazsın bakimBig Grin

Bide yalancı oldum heBig Grin

TuğbaNur Big Grin
Ara
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:TuğbaNur Big Grin

Demek gelmek istemiyorsun anlaşıldı sen bilinBig Grin
Ara
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Demek gelmek istemiyorsun anlaşıldı sen bilinBig Grin

Ortada 12.5 trilyon filan olmadıqı icin heveslenmiim dedim Tongue Big Grin
Ara
Beni şaşırttın Tubiş sonra keşke deme amaBig GrinBig Grin
Ara
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ortada 12.5 trilyon filan olmadıqı icin heveslenmiim dedim Tongue Big Grin
Nerden olmadığını biliyorsunBig Grin olmayan şeyle Yurt dışına gidilirmi hiçBig Grin
Ara
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beni şaşırttın Tubiş sonra keşke deme amaBig GrinBig Grin

Cxxxxxxx demem Big Grin
Ara
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nerden olmadığını biliyorsunBig Grin olmayan şeyle Yurt dışına gidilirmi hiçBig Grin

Gidilemiceqi iciN diom bende isteH Big Grin
Ara
SheKer|BisHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cxxxxxxx demem Big Grin

Anlaşıldı sen gelmiceksinBig Grin Benimle gelenlerin resimlerini sana gösteririz bizdeBig Grin sende onlara bakarsın Big GrinBig Grin
Ara
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlaşıldı sen gelmiceksinBig Grin Benimle gelenlerin resimlerini sana gösteririz bizdeBig Grin sende onlara bakarsın Big GrinBig Grin

Hııhım Big Grin
Ara
Gelbe Tubiş oyun bozanlık yapma işte yaBig GrinBig Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi