s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim hdd yada ram yanarsa ne olacak hadi bunları geç board yandı ben bittim
Yani şartları sende benim kadar biliyorsun

eskidin artık senin aynından bulmakta sıkıntı çekeceğimiz kesin
hadi hdd ve ram i geçtik

Canı Sıkılanlar
|
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim hdd yada ram yanarsa ne olacak hadi bunları geç board yandı ben bittim Yani şartları sende benim kadar biliyorsun ![]() ![]() eskidin artık senin aynından bulmakta sıkıntı çekeceğimiz kesin hadi hdd ve ram i geçtik ![]() ![]() ![]() ![]()
01-29-2009, Saat: 04:51 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yani şartları sende benim kadar biliyorsunKopya yaparsın yiğenim bu okadar zor değildir dimi :yikildim: ![]() Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hea oldu düşünmemiştim bunu ben yiğenim sağolasın sende sağol teyzom ![]() Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kopya yaparsın yiğenim bu okadar zor değildir dimi :yikildim: Yok teyzom yapamam yaw o imalata girer resmen ![]() He ama çin e yollarız onlar yaparlar gerci maliyet yükselir ama yapılır tabi ![]() ![]()
01-29-2009, Saat: 05:15 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok teyzom yapamam yaw o imalata girer resmenyok yaf ne imalatı yiğenim hani yapıyorlar ya insandan kopya onu diyom ben ![]() ![]() çin ucuz diyorlar ama maliyet yükselmez bence çin'e yollayalım en iyisi Emiri :hihi ![]() ![]()
Yollarız tabi yoksa elimizde kalır bi işe yaramış olur şimdi eskidi bozuldu die kaldırıp atmak olmaz
![]() BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yani şartları sende benim kadar biliyorsun hem yaşlı diyorsun ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|