BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Memursunuz yani güzel
Hangi kurumdasınız ?
çok kibarsınız beyfendi
Canı Sıkılanlar
|
02-02-2009, Saat: 04:49 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Memursunuz yani güzel çok kibarsınız beyfendi
02-02-2009, Saat: 04:49 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Masa gibi sandalye gibi ewet biraz öyle olduu.. peki sen ewlimisin?:??
Yok henüz değil
Yaşım ufak Beni bozuyorlar yoksa çok çok beyefendiyimdir bakma sen
02-02-2009, Saat: 05:00 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok henüz değil he anladım yaşın ufak orda yazıyodu pek diikkat etmemişim affola Böyle bi soru sorduğum için ewet biraz daha war ewlenmene bu arada yemekler süperdi akşam bir erkek için zor bi menüydü ama seni kaçırmasınlar dikkat et:yikildim:yaşın küçük ama : can yoldaşım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he anladım yaşın ufak orda yazıyodu pek diikkat etmemişim affola Böyle bi soru sorduğum için ewet biraz daha war ewlenmene afiyet olsun verdin mi puanlarımı bakim Yok ya kızlarda iş yok zaten bende kaçmam kimseye isteyen varsa gelsin istesin ama demi yani
02-02-2009, Saat: 05:05 PM <
yok wermedim daha puanlama gizliii
hem parayı kırışçazmı benim çıkarım nee
Benim yemekler sana dokunur Sen dikkat et yediğine içdiğine Kırışma derken
Onca emek verdim sen iki yorum yapcan puan vercen die ortakmı oluyorsun hemen aşkolsun ufaklığa alırdık hediyemizi daha ne istiosun
02-02-2009, Saat: 05:15 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim yemekler sana dokunur Sen dikkat et yediğine içdiğine Kırışma derken olmaz banane yemeklerden yedim ŞİMDİ HER ŞEYİ İTİRAF ETÇEM bigün ercanla yemekteyiz programına katılamya karar werdik..sonra ikimizde geçtik 2mizide aldılar ama ben ne yazık ki yemek yapmayı bilmiyom hele ercan hiç bilmio yapıo ama görünüşte güseldiler ewet ama tatları iğrençti bana kazandığı paranın yarısından fazlasını wercekti ama şimdi wermicem dio aslında yemekler iğrençti..diğer yarışmacılarada biraz para wererek onlarada ydeirdim çünkü onlarda kazanamıcaklarını biliodu o yüzden 100 tl ye anlaştık we ercanın kazanması için birlik olduk ama şimdi werilen puanlarda şike olduğu anlaşılınca ercan yarışmadan kowalarak(yanındada ben) yani kesin kowulcazzz nese dewamı birazdan
Bunlar tamamen iftira montaj bunlar
komploya kurban ediliyorum Bu hikayeye kimse inanmaz
02-02-2009, Saat: 05:30 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bunlar tamamen iftira montaj bunlar tabitabi hemen nie özel mesaj atıyon ozaman tehtit dolu masajlarbeni böyle kolay yıldıramazsın mahkemeye wercemn seni şimdide de karakola gidiom ölürsem tek sorumlusu sen ol KAHFAMA TUÄžLA DÜŞÜP ÖLSEM BİLE SENDEN BULSUNLAR: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|