benle kanka olmak isteyende varmı
![Smile Smile](https://duygusuz.com/images/smilies/smile.png)
Canı Sıkılanlar
|
![]() ![]() ![]() birazcık daha akıllı olsan nolur ![]() yaw bu arada bende çıkıyourm kendinize iyi bakın olar mı ![]()
bende cıkıyorum yav
![]() herkes ii baksın kendine hoşçakaLınn ![]() görüşürz ercan ![]() BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ulen alakaya maydanoz hea seninkide laf mı şimdi BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Gamze geç oldu ama iş hali oluyor böle şeyler Olsun sana laf şey ettim ya sen ona bak ![]() ![]() Alıntı:Ağzını bi kere de hayra aç be Elif . Kara haber tellalı gibisin hea Hayra açarım sen meraK etmee..! ![]() ![]() ![]() Alıntı:hoş buldum.. önemli değil Artık benmi onu öldürüm omu beni bilemem ..! ![]() Koy yegenimin resimlerini ![]() Alıntı: Elifi kimse almaz evde kalır o ![]() ![]() ![]() O bakımdan yani ![]() He tabi bi enayi bulur kakalarız o ayrı onuda nerden bulacaksak artık ![]() ![]() Maksat gönlü olsun Sen uyuu..! ya sen kendine bak 28 yasına gelmişsin hala birimi bulamamışsın bu gidişle sen evde kaldıınn ev kurusuu ![]() Sen uyuu..! Alıntı:Yok Gamze bişi olmaz oda biliyor sonunu Gene ercandan Atasözü ![]() Alıntı:ya eliff nerde şimdiye kadar burda olması lazımdı ![]() :kizgin::kizgin::kizgin:bu gülümsemelerden koyması falan lazımdı noldu acaba merak ettim şimdi yoksam dedğin gibiii gerçek mi? ![]() Yok Ercan beye kız bulmaya gitttim yoksa evde kalıcaK ![]() Alıntı:Ben malımı tanımazmıyım ya Sendense eveT..! Kesin..! cırcır cırcır beynimi götürdünn ![]() Alıntı:Yok henüz değil Hadi hadi kıvırma sen şuna evde kaldım desenee..! ![]()
Şuna bak hele hiç bir lafın altında kalmamak için hepsinede bişi yazmış. Allah ın delüsü
![]() Utanmıyorda ![]() ![]() Bu arada Günaydın Duygusuzlar ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|