Alıntı:agzından yeL aLsın nan ne bicim laf o
3 günLük dünya kızım sanKi hiç ölmiceksin elinde sonnda ölüceksinn.!
|
Canı Sıkılanlar
|
Alıntı:agzından yeL aLsın nan ne bicim laf o 3 günLük dünya kızım sanKi hiç ölmiceksin elinde sonnda ölüceksinn.!
Alıntı: seLam miLLet bende geLdim nasıLsııız? Hoşgeldinn! iiyim =)
gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bişey sorucam annene sorsana bi seni çingenelerdenmi aldılar yok kendi imalatları töbe töbe ![]() ![]() hayret bişi sen asıl bu soruyu kendine sor acaba ben hastanede mi karıştım felan die doktor popon yerine kafanamı vurdu ilk ne ettide sen böle oldun ![]() ![]()
Alıntı:kontrol paneline git üstten SaoL miley14:
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seLam miLLet bende geLdim hoşgeldin Leyla iyiyiz sen nasılsın
acaip yoruLdum yavv ama iyiyim hamd oLsunn
![]() ee nevarneyokk bensiz
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kendi imalatları töbe töbe:yikildim::yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acaip yoruLdum yavv ama iyiyim hamd oLsunn napalım ya takılıyoruz işte sen napıyorsun ne var ne yok bakalımm
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napalım ya takılıyoruz işte sen napıyorsun ne var ne yok bakalımmaynen tipik hayat nolsun miley16:
Alıntı: BeRAtS´isimli üyeden Alıntı ![]() yok kendi imalatları töbe töbe ![]() ![]() hayret bişi sen asıl bu soruyu kendine sor acaba ben hastanede mi karıştım felan die doktor popon yerine kafanamı vurdu ilk ne ettide sen böle oldun ![]() ![]() ![]() Valla benim öyLe soruLra sorucaK bi sorunum yokk.! insan böyle cıngar olunca o yüzden bi ssoriyim ddim
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|