Alıntı:agzından yeL aLsın nan ne bicim laf o
3 günLük dünya kızım sanKi hiç ölmiceksin elinde sonnda ölüceksinn.!
Canı Sıkılanlar
|
Alıntı:agzından yeL aLsın nan ne bicim laf o 3 günLük dünya kızım sanKi hiç ölmiceksin elinde sonnda ölüceksinn.! Alıntı: seLam miLLet bende geLdim nasıLsııız? Hoşgeldinn! iiyim =) gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya bişey sorucam annene sorsana bi seni çingenelerdenmi aldılar yok kendi imalatları töbe töbe hayret bişi sen asıl bu soruyu kendine sor acaba ben hastanede mi karıştım felan die doktor popon yerine kafanamı vurdu ilk ne ettide sen böle oldun Alıntı:kontrol paneline git üstten SaoL miley14: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seLam miLLet bende geLdim hoşgeldin Leyla iyiyiz sen nasılsın
acaip yoruLdum yavv ama iyiyim hamd oLsunn
ee nevarneyokk bensiz BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kendi imalatları töbe töbe hayret bişi sen asıl bu soruyu kendine sor acaba ben hastanede mi karıştım felan die doktor popon yerine kafanamı vurdu ilk ne ettide sen böle oldun:yikildim::yikildim: aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:acaip yoruLdum yavv ama iyiyim hamd oLsunn napalım ya takılıyoruz işte sen napıyorsun ne var ne yok bakalımm BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:napalım ya takılıyoruz işte sen napıyorsun ne var ne yok bakalımmaynen tipik hayat nolsun miley16: Alıntı: BeRAtS´isimli üyeden Alıntı yok kendi imalatları töbe töbe hayret bişi sen asıl bu soruyu kendine sor acaba ben hastanede mi karıştım felan die doktor popon yerine kafanamı vurdu ilk ne ettide sen böle oldun Valla benim öyLe soruLra sorucaK bi sorunum yokk.! insan böyle cıngar olunca o yüzden bi ssoriyim ddim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|