offf zaten doktora gidemedim 19 35 e randewu werdi ama o saatte anca yatıya gidilir o yüzden yarın gitçem 4 30 da
Canı Sıkılanlar
|
Alıntı:Yok ya o kadar saftım vericem hemen seninle belediye bile uğraşmadı zehirleyin atın dedim ama yok ben ne uğraşacam :pisik::pisik: Alıntı: deli doktoru değildir elif korkma sen Ya ercan abi bak birşey 40 kere söyLeyince oLurmuşş Ya sende beni iyicene deli yaptın hee..! yok delinin dediğine bakma yok deli doktor gören tımarhane kaçkının sanıcakk..!
02-03-2009, Saat: 11:34 PM <
gnc_fb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vay doKtor vay Hangi hastane ya herif dewlet hastanesind eçalışıo ama tabiki oraya gitmiom özel yerine gidiom oda 4 ten sonra gelio hep bekliom adamı yaaa o değilde yarın gitti 80 ytlem
Elif o zaman dikkat et madem 40 kere deyince oluyormuş
çok fazla bişi kalmadı yani geriye Alıntı:ya herif dewlet hastanesind eçalışıo ama tabiki oraya gitmiom özel yerine gidiom oda 4 ten sonra gelio hep bekliom adamı yaaa o değilde yarın gitti 80 ytlem Bu krizde gitti paracılar Sen bana gel yaa ben daha iyi kontrol yaparımhem boşuna gitmez parajıklar Alıntı:Elif o zaman dikkat et madem 40 kere deyince oluyormuş Senin sayendeee |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 120 Ziyaretçi