bende memnun oldum...
aynı rutin hayat..
ve bunu bile bile hergün aynı muhabbet..
nasılsın???? die sorular kaosu :
aynı rutin hayat..
ve bunu bile bile hergün aynı muhabbet..
nasılsın???? die sorular kaosu :
Canı Sıkılanlar
|
02-05-2009, Saat: 10:10 AM <
bende memnun oldum...
aynı rutin hayat.. ve bunu bile bile hergün aynı muhabbet.. nasılsın???? die sorular kaosu :
Günaydın duygusuzlar
Ayça kızz napıyorsunuz burda bakim Rutin sorular kaosundan kurtulmak için
02-05-2009, Saat: 10:18 AM <
PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende memnun oldum...hmm o zaman bi çare bulmak gerekiyo hemde acil Çalıyorsun sanırım Klasik sorulardan biri daha :yikildim:
02-05-2009, Saat: 10:20 AM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm o zaman bi çare bulmak gerekiyo hemde acil :yikildim::yikildim: yok kabus gördüm erken uyandımm: yaa çalışmasam şimdi pirelerle koyun koyuna uyuruuummm:tey::tey: ewet canım çalışıyorum amaçladığım meslek dışında babamın ynaında.. sen ne üzerine çalışıyorsun
02-05-2009, Saat: 10:20 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygusuzlarSen ne yapıyorsun yiğenim
02-05-2009, Saat: 10:21 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygusuzlar günaydın =)=) kurtulmak için önce rutin soruları birbirimize sorarak tesbit ediyoruz: :yikildim::yikildim:
02-05-2009, Saat: 10:22 AM <
PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim:oyyy piremi çok mu seviyorsun pireleri Baba yanında çalışmak çok zor ve çok fena bişe hea bende muhasebe üzerine çalışıyorum
Tamam o zaman sorulmayan hangi rutin soru kaldı
Ordan devam edeyim
02-05-2009, Saat: 10:25 AM <
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy piremi çok mu seviyorsun pireleri :yikildim::yikildim::yikildim: sewerim nie sewmiyim bu arada.. siteniz güzelmiş... uzun bi süreden sonra böle sıcak bi site bulmak çok hoşuma gitti=)=) ve hiç kimseyi tanımamak daha güzel esracım rutin son soru:d yaş kaç? hitap şekli için :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|