aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheyttt LiLa'nız geLdi
GünaydınLar efenim nasıLsınız ?
günaydın isim lila mı??
güzelmiş...
iyim ben sen nasılsın???
Canı Sıkılanlar
|
02-05-2009, Saat: 10:27 AM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheyttt LiLa'nız geLdi günaydın isim lila mı?? güzelmiş... iyim ben sen nasılsın??? aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheyttt LiLa'nız geLdi Hoşgeldin Leylacım nasılsın bakalım eyisin gibi gördüm sanırım iyisin iyisin
yok yaw LeyLa da benim ufakLık LiLa dioda bana o yüzden şeyetmişdim
ben iyiyim süpperim hattaa PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim: Tanıyınca gidersin sen hea ? Benim teyzom yani sen hesap et onuda BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin Leylacım nasılsın bakalım eyisin gibi gördüm sanırım iyisin iyisin süpperim şarj oLdum akŞamLeyin kendime geLdim sen nasıLsın ercan :pisik:
esra abLam sen nereLerdisin nasıLsın özLedim yaw senide heaa :'( :pisik:
02-05-2009, Saat: 10:31 AM <
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheyttt LiLa'nız geLdiHoşgeldin Leylacım ben eh işte sen gördüğüm kadarıyla çok iyisin PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim:evet bizim sitemiz çok güzeldir bitimiz dahada güzel bana abla diyebilirsin Ayça aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpperim şarj oLdum akŞamLeyin kendime geLdim Bak senn hadi bakalım Bende eh işte diyelim senin kadar süper olmasakta idare etmeye çalışıyoruz
02-05-2009, Saat: 10:32 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tanıyınca gidersin sen hea ?öhö öhö yani hea yiğenim iyice yaşlandırdın beni
02-05-2009, Saat: 10:32 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tanıyınca gidersin sen hea ? bak haklısın o konuda.. tanıtmayın bana kendinizi fazla: senin teyzen mi gerçekten??? yaşı kaç..???:??:?? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|