:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
CaNaT
PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big GrinBig GrinBig Grin:
tamam yaw tamam kızma hemenBig GrinBig Grin:

Kılıcımı kullanmak zorunda bırakma beni Big GrinBig Grin
Ara
aMyLee
PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam leylacım...
buluşma olduğunda banada haber verirsin kısmet belki gelirim...
bu arada sen kaçlısın???

tabiki cağırırız canım benim SmileSmile
86 Lıyım ben Big Grin
Ara
oguz19
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılsın bakalım keyfin felan süper görünüyor Smile

aga güne mutlu başlayınca mutlu bitiyo genelde pozitif müzikle uyanmak süper bi başlangıç bi de 24 alttan dersim var ona seviyonurum 30 da olabilirdiBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
aMyLee
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kötü yaw Smile C.tesi sibelde bende çalışıyoruz bea ne şans nie pazar değilde c.tesi tatil yapıyorsunuz siz ??

anLattım ya müdür normaLde cumartesi caLıştırıyodu Big Grin kendide bu pazar caLışdı die Big Grin bu hafta bizde pazar günü geLicekmişiz Big Grin faLan fiLan deLirtti iice katiL olmam yakındır anasını satimm Big Grin hergün odasına cağarıo beni Big GrinBig Grin
Ara
aMyLee
oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aga güne mutlu başlayınca mutlu bitiyo genelde pozitif müzikle uyanmak süper bi başlangıç bi de 24 alttan dersim var ona seviyonurum 30 da olabilirdiBig GrinBig GrinBig Grin

hoşgeLdin aramıza oğuz SmileSmile
Ara
oguz19
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeLdin aramıza oğuz SmileSmile

hb teşekr ederimBig Grin
Ara
CaNaT
oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aga güne mutlu başlayınca mutlu bitiyo genelde pozitif müzikle uyanmak süper bi başlangıç bi de 24 alttan dersim var ona seviyonurum 30 da olabilirdiBig GrinBig GrinBig Grin

Yani iyi tarafından bakmakta fayda var tabi Big GrinBig Grin

aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anLattım ya müdür normaLde cumartesi caLıştırıyodu Big Grin kendide bu pazar caLışdı die Big Grin bu hafta bizde pazar günü geLicekmişiz Big Grin faLan fiLan deLirtti iice katiL olmam yakındır anasını satimm Big Grin hergün odasına cağarıo beni Big GrinBig Grin

Hay Allah ım yaw harbi manyak bu yaa. Kadındı demi ? Sizin müdür Big Grin
Ara
oguz19
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yani iyi tarafından bakmakta fayda var tabi Big GrinBig Grin

iyi tarafından bakmazsam deliririm aga 24 ders 2sene kayıp zaman demek ama tabi 30 da olabilirdiBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
aMyLee
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yani iyi tarafından bakmakta fayda var tabi Big GrinBig Grin

Hay Allah ım yaw harbi manyak bu yaa. Kadındı demi ? Sizin müdür Big Grin

hea kadınn Big GrinBig Grin ne varsa bu kadın miLLetinde var zatii Big GrinBig Grin :yikildim:
Ara
aMyLee
oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hb teşekr ederimBig Grin

nasıLsın Smile Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 441 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:05 AM