PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::
tamam yaw tamam kızma hemen:
Kılıcımı kullanmak zorunda bırakma beni
Canı Sıkılanlar
|
PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:: Kılıcımı kullanmak zorunda bırakma beni PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam leylacım... tabiki cağırırız canım benim 86 Lıyım ben BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasılsın bakalım keyfin felan süper görünüyor aga güne mutlu başlayınca mutlu bitiyo genelde pozitif müzikle uyanmak süper bi başlangıç bi de 24 alttan dersim var ona seviyonurum 30 da olabilirdi BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kötü yaw C.tesi sibelde bende çalışıyoruz bea ne şans nie pazar değilde c.tesi tatil yapıyorsunuz siz ?? anLattım ya müdür normaLde cumartesi caLıştırıyodu kendide bu pazar caLışdı die bu hafta bizde pazar günü geLicekmişiz faLan fiLan deLirtti iice katiL olmam yakındır anasını satimm hergün odasına cağarıo beni oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aga güne mutlu başlayınca mutlu bitiyo genelde pozitif müzikle uyanmak süper bi başlangıç bi de 24 alttan dersim var ona seviyonurum 30 da olabilirdi hoşgeLdin aramıza oğuz aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeLdin aramıza oğuz hb teşekr ederim oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aga güne mutlu başlayınca mutlu bitiyo genelde pozitif müzikle uyanmak süper bi başlangıç bi de 24 alttan dersim var ona seviyonurum 30 da olabilirdi Yani iyi tarafından bakmakta fayda var tabi aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anLattım ya müdür normaLde cumartesi caLıştırıyodu kendide bu pazar caLışdı die bu hafta bizde pazar günü geLicekmişiz faLan fiLan deLirtti iice katiL olmam yakındır anasını satimm hergün odasına cağarıo beni Hay Allah ım yaw harbi manyak bu yaa. Kadındı demi ? Sizin müdür BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yani iyi tarafından bakmakta fayda var tabi iyi tarafından bakmazsam deliririm aga 24 ders 2sene kayıp zaman demek ama tabi 30 da olabilirdi BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yani iyi tarafından bakmakta fayda var tabi hea kadınn ne varsa bu kadın miLLetinde var zatii :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|