oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi tarafından bakmazsam deliririm aga 24 ders 2sene kayıp zaman demek ama tabi 30 da olabilirdi
Ne güzell yaw sevindim senin adına
Canı Sıkılanlar
|
oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi tarafından bakmazsam deliririm aga 24 ders 2sene kayıp zaman demek ama tabi 30 da olabilirdi Ne güzell yaw sevindim senin adına aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hea kadınn ne varsa bu kadın miLLetinde var zatii :yikildim: Yanii yokmu bunun kocası felan yaa ne bu böle pazar günü iş güç hayret bişi iş manyağımıdır nedir aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıLsın sahibi tarafından kafası kaşınmakta gııırrr hırrr diyen kedi gibi böyle acayip huzurlu mutlu sakin öle yanisen nasılsın _?_bu arada berat sormayı unuttum çok özür sende nasılsın_?_ BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yanii yokmu bunun kocası felan yaa ne bu böle pazar günü iş güç hayret bişi iş manyağımıdır nedir varr varr oLmazmı şimdi bişiy derdimde nise içimde kaLsınn şimdi Lucayı kuLLanıyoruz atıoo dosyaLarı maiLine evde gidip çaLışıo işyeri yetmio gibi bizede Laf yapıoo bizden daa memnun değiLmiş feLan kör Le yatan şaşı kaLkarmışş baLık baştan kokarmış hep nasihatt yicem anasını satımm yaa oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahibi tarafından kafası kaşınmakta gııırrr hırrr diyen kedi gibi böyle acayip huzurlu mutlu sakin öle yanisen nasılsın _?_bu arada berat sormayı unuttum çok özür sende nasılsın_?_ süpperim bende aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpperim bende bu iyi haber hep öle olursun inşşşşaallahh |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|