:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
CaNaT
oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi tarafından bakmazsam deliririm aga 24 ders 2sene kayıp zaman demek ama tabi 30 da olabilirdiBig GrinBig GrinBig Grin

Ne güzell yaw sevindim senin adına Big Grin Big Grin
Ara
CaNaT
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hea kadınn Big GrinBig Grin ne varsa bu kadın miLLetinde var zatii Big GrinBig Grin :yikildim:

Yanii Big GrinBig Grin yokmu bunun kocası felan yaa ne bu böle pazar günü iş güç hayret bişi iş manyağımıdır nedir Big GrinBig Grin
Ara
oguz19
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıLsın Smile Big Grin

sahibi tarafından kafası kaşınmakta gııırrr hırrr diyen kedi gibi böyle acayip huzurlu mutlu sakin öle yaniBig GrinBig Grinsen nasılsın _?_bu arada berat sormayı unuttum çok özür sende nasılsın_?_Big GrinBig Grin
Ara
aMyLee
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yanii Big GrinBig Grin yokmu bunun kocası felan yaa ne bu böle pazar günü iş güç hayret bişi iş manyağımıdır nedir Big GrinBig Grin

varr varr oLmazmı şimdi bişiy derdimde nise içimde kaLsınn Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
şimdi Lucayı kuLLanıyoruz atıoo dosyaLarı maiLine evde gidip çaLışıo işyeri yetmio gibi Big GrinBig Grin bizede Laf yapıoo Big Grin bizden daa memnun değiLmiş feLan Big Grin kör Le yatan şaşı kaLkarmışş Big Grin baLık baştan kokarmış Big GrinBig Grin hep nasihatt Big Grin yicem anasını satımm yaa Big Grin
Ara
aMyLee
oguz19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sahibi tarafından kafası kaşınmakta gııırrr hırrr diyen kedi gibi böyle acayip huzurlu mutlu sakin öle yaniBig GrinBig Grinsen nasılsın _?_bu arada berat sormayı unuttum çok özür sende nasılsın_?_Big GrinBig Grin

süpperim bende Big GrinBig Grin
Ara
oguz19
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süpperim bende Big GrinBig Grin

bu iyi haber hep öle olursun inşşşşaallahhBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
bidely
Bende geldim Smile

herkese günaydın (=
Ara
aMyLee
amin inş. SmileSmile