PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle düşünmne canım yaaa..
iyi insanlar var bi yerlerde...
evet diyorum işte benn angel iniz
Canı Sıkılanlar
|
PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle düşünmne canım yaaa.. evet diyorum işte benn angel iniz bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:H.b arkadaşlar nasıLsın canım sen neLer yapıyosun bakaLım?
02-06-2009, Saat: 11:15 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet diyorum işte benn angel iniz angel llıkl alakası yok... insanım ben en başta.. umudum azda olsa var hala.. ben merterdeyim ... PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle düşünmne canım yaaa.. eLbette vardırda niyese bize denk geLmio PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:angel llıkl alakası yok... umut o bende hiç bitmediki zaten ama işyerimden fena sıkıLdım insanLar ikiyüzLü bunu gördüm :S aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıLsın canım iyiyim canım calısıyorum sen nasılsın PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:angel llıkl alakası yok... Yaw Ayça umut ancak öldüğün zaman sona erer . Her insanın içinde umut her ne durumda olursa olsun mutlaka vardır aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eLbette vardırda niyese bize denk geLmio Denk gelir elbet bea daha dur bakalımm... bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim canım calısıyorum iyi diyeLim iyi oLaLım canım ne iş yapıosun buarada canım ? BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Denk gelir elbet bea daha dur bakalımm... inş. ercan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|