aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin emeKLiLik zamanın cokdan geLdide geçio beaa
![]()
yav benim biraz zor ehehe![]()
![]()
nasıl çoktan geldide geçiyor bea
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Günün dolmasına daha var 12 sene oda boşluk olmazsa
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nasıl çoktan geldide geçiyor bea ![]() Günün dolmasına daha var 12 sene oda boşluk olmazsa ![]()
pimi çekiLmeye hazır bomba gibi işde
![]() ![]() ![]() ![]()
işler guzel baya yogunuz zırve programını kullanıyoruz bende daha yenıyım 6 ay oldu bende yenı yenı ogrenıyorum iste
![]() sizin ısler nasıl BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nasıl çoktan geldide geçiyor bea ![]() ![]() ![]() sen fazLa yaşamazsınn ![]() aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ooo yaşa bakarsak bizimde çok varda günümüzü doldurduk mu tamamdır ![]() ![]() evet fazla geliyorum dunyaya beni fazla yaşatmazlar ![]()
02-06-2009, Saat: 11:41 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaw Ayça umut ancak öldüğün zaman sona erer . Her insanın içinde umut her ne durumda olursa olsun mutlaka vardır fon müziğini duyabiliorummmm BENİM HALA UMUDUM WAAAARRRR =)=)=):yikildim: bidely Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işler guzel baya yogunuz zırve programını kullanıyoruz bende daha yenıyım 6 ay oldu bende yenı yenı ogrenıyorum iste hayırLı oLsun canım ![]() ![]() diğer istasyonLar 10bin Lt düşerken satışLar bizde pek değişikLik yok ![]() ![]() programda eta ydı şimdi Lucaya gecdik ön muhasebedede meksis die akaryakıt programı var işde ![]() ama şükürLer oLsun aLLah daa çok kazanç sağLasın patronLarımıza ![]() çaLışanLarda kıymet biLse .. PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fon müziğini duyabiliorummmm ![]() ![]() ![]() ![]() PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fon müziğini duyabiliorummmm ![]() ![]() ![]() ![]() canım sen ne iş yapıyosun ![]() ![]()
02-06-2009, Saat: 12:01 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: elbet birgün sölerimde o şarkıyı bağıra bağıraa... oyyy daraldımmmm haaaaa:yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|