Günaydın teyzom benim
![Smile Smile](https://duygusuz.com/images/smilies/smile.png)
Canı Sıkılanlar
|
günaydın Ayça hoşgeldin
![]() iyilik sağlık bizden sen nasılsın bugün nasıl başladı ![]() bak rutin sorularında dışına çıkıyorum görüyorsun ![]()
02-07-2009, Saat: 10:54 AM <
=)=)=)
ewet ilerleme war ![]() ![]() iyidir yanii en azından c.tesi sewinci içimde kıpır kıpır ![]() ![]() ![]() gün yağmurlu başladı bilion kii onun dışında bi yaramazlık yok... dün bomboştu site yine sitem edicem ama hep böle sessiz sakin mi?? (gece deme zaten 11 di saaat ![]()
Ya biraz sakin evet öyle ama işte onu hareketlendirende genelde üyeler oluyor
ne kadar çok online olan olursa o kadar keyifli oluyor olmayıncada işte öle sessiz sakin ![]() ![]() ![]() ![]()
02-07-2009, Saat: 11:01 AM <
=)=)=)
ne varsa üyelerde var yani... site büyüklerinden umudu kesioz mu ![]() ![]() nessee işin bu kısmı beni ilgilendirmez karışmıyım :S ee başka ne var ne yok bakalım... bügünde çalışıyon mu sen ?
evet çalışıyuorum bende
ama yok ya ne varsa üyelerde var derken büyükler napsın ![]() sonucta forumu hareketlendiren yorumlar konulardır onlarda üyelerle ilgili birazda ne kadar keyifli üye o kadar keyfili forum ![]() neyse bugunde geldik işte c.tesi günü biraz ciselesede hava güneş açacak gibi güzel bir gün geçiririz inş hep birlikte ![]() yarında hava güzel olsun kapalı olmasın yarında güzel geçsin böle böle güzel geçsin tüm günler ![]()
02-07-2009, Saat: 11:11 AM <
=)=)
böle geçecek zaten korkarım... daha bu yıl bi kere bile kar değmedi elime ![]() ![]() napalım artık böle... inşallah gönlüne göre verir Allah... yarın açsın ama ilk defa balık tutmaya gitcem 8 kişiye bi olta bana sıra gelirmi bilmem ama bakalım.. en azından sahil havası alırımmm ![]() ![]() ![]() şimdiye kadar tanıdığım üyeler keyifli zaten =) öle huysuz bi üyeye denk gelmedim (kendim dışında ![]() ![]() maşallah bi anzar boncuunuz eksik =)=) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|