Günaydın teyzom benim
Canı Sıkılanlar
|
günaydın Ayça hoşgeldin
iyilik sağlık bizden sen nasılsın bugün nasıl başladı bak rutin sorularında dışına çıkıyorum görüyorsun
02-07-2009, Saat: 10:54 AM <
=)=)=)
ewet ilerleme war iyidir yanii en azından c.tesi sewinci içimde kıpır kıpır gün yağmurlu başladı bilion kii onun dışında bi yaramazlık yok... dün bomboştu site yine sitem edicem ama hep böle sessiz sakin mi?? (gece deme zaten 11 di saaat )
Ya biraz sakin evet öyle ama işte onu hareketlendirende genelde üyeler oluyor
ne kadar çok online olan olursa o kadar keyifli oluyor olmayıncada işte öle sessiz sakin herkesin tabi kendine göre işi gücü var ama haklısın o sessizlik konusunda
02-07-2009, Saat: 11:01 AM <
=)=)=)
ne varsa üyelerde var yani... site büyüklerinden umudu kesioz mu : nessee işin bu kısmı beni ilgilendirmez karışmıyım :S ee başka ne var ne yok bakalım... bügünde çalışıyon mu sen ?
evet çalışıyuorum bende
ama yok ya ne varsa üyelerde var derken büyükler napsın sonucta forumu hareketlendiren yorumlar konulardır onlarda üyelerle ilgili birazda ne kadar keyifli üye o kadar keyfili forum neyse bugunde geldik işte c.tesi günü biraz ciselesede hava güneş açacak gibi güzel bir gün geçiririz inş hep birlikte yarında hava güzel olsun kapalı olmasın yarında güzel geçsin böle böle güzel geçsin tüm günler
02-07-2009, Saat: 11:11 AM <
=)=)
böle geçecek zaten korkarım... daha bu yıl bi kere bile kar değmedi elime : napalım artık böle... inşallah gönlüne göre verir Allah... yarın açsın ama ilk defa balık tutmaya gitcem 8 kişiye bi olta bana sıra gelirmi bilmem ama bakalım.. en azından sahil havası alırımmm : şimdiye kadar tanıdığım üyeler keyifli zaten =) öle huysuz bi üyeye denk gelmedim (kendim dışında ) maşallah bi anzar boncuunuz eksik =)=) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 471 Ziyaretçi