haklısın meleğim nazar boncuuu yum artıkk D: hollyyy
nessee balık konusuna dönelim...
zevkli olcak yaw.. hep kafa insanlar
inşallah yanii bilmiyorum yaww:S
ya kötü olursaa yarın kar yağarmışş bi de benim şansım işteeD:
Canı Sıkılanlar
|
02-07-2009, Saat: 11:20 AM <
haklısın meleğim nazar boncuuu yum artıkk D: hollyyy nessee balık konusuna dönelim... zevkli olcak yaw.. hep kafa insanlar inşallah yanii bilmiyorum yaww:S ya kötü olursaa yarın kar yağarmışş bi de benim şansım işteeD:
farketmez karlı olursa daha ii işte
hem kar görmedim elime degmedi demedin mi ikisinide aradan çıkrmış olursun işte ne güzel iyi tarafından bak birazda melekkk
02-07-2009, Saat: 11:32 AM <
benim dışarı çıkma gibi bi derdim olmaz o soğukta ama grup ürkek biraazz yağmur yağsada gitmeyiz falan dediler... bende ama YAÄžMURLU HAVADA BALIK TUTMAK DAHA ZEVKLİYMİŞ DAHA OLTAYI ATMADAN BALIKLAR OLTAYA HOPLUYOMUŞ dedim: kandırdım wallaaa kar yağmasın şansımı zorlamıyım
Yani bu durumda evet pek fazla zorlamamak gerek
nerde tutuyorsunuz peki nereye gidiosunuz siz ?
02-07-2009, Saat: 11:36 AM <
walla eminönü dediler ordan taksime gidek...
abartıyolar tabi kabataşa gitcez ordan taksime çıkcazz... biliosan ve oltan warsa sende gel =))
Canımcım, balığa mı götürüyormuş herkesi... Tüh Şimdi İstanbulda olmak vardı anasını satıyım?
02-07-2009, Saat: 11:41 AM <
Peerless Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canımcım, balığa mı götürüyormuş herkesi... Tüh Şimdi İstanbulda olmak vardı anasını satıyım? şekercim öle iç geçirmek yok... alıyosun biletiiii hooooppp uçuyosun kuşlarla... sonra balık tutuyoruz solucanlarla :d sana gel diyen war walla sen bilirisnn : PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla eminönü dediler ordan taksime gidek... sağolasında ben yiyiciyim tutucu değilim sen tut ben yerin öyle olursa olur Peerless Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Canımcım, balığa mı götürüyormuş herkesi... Tüh Şimdi İstanbulda olmak vardı anasını satıyım? balık ısmarlıcakmış foruma bizzat kendisi
02-07-2009, Saat: 11:45 AM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağolasında ben yiyiciyim tutucu değilim sen tut ben yerin öyle olursa olur :eek::eek::eek::eek: hönkkkk.... ben mi balık ısmarlıycam herkesee forumdaki bilmem kaç küsür.. öhöömmm... şimdi telefon geldide balık iptall : yemek isteyen varsa baksın başının çaresine... D: bu arada ben balık yemem yemediğim bişiyi ısmarlamam :yikildim::yikildim: PiNk_AnGeL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::eek::eek::eek::eek: ya Ayça tamam işte ne güzel bak sen yemiyorsun bende tutmuyorum sen tutarsın ben yerim ne var yani |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|